by wp_petr wp_petr

Czech Door, to jsou vysoce kvalitní dřevěné dveře s pětadvacetiletou tradicí. Dřevěné dveře jsou nedílnou součástí každého „zdravého“ interiéru, tepelně izolují, vydrží roky i desetiletí a stárnou do krásy. Co víc si při výběru dveří přát?

interierove-dvere-dub  interierove-dvere-masiv-smrk  interierove-dvere-masiv-smrk_bezsuký_moření  interierove-dvere-masiv-smrk_moření

Dřevo ovládá moderní interiéry. Ačkoliv tu bylo před sto i před tisíci lety, je dnes znovu trendem. Dřevo dominuje v moderních interiérech v každé podobě. Poctivý nábytek z dřevěného masivu, dřevěné doplňky nacházíme dokonce i v koupelně, o oblibě dřeva svědčí i rostoucí popularita srubů a dřevostaveb. Dřevo zkrátka nepatří jen do rustikálních interiérů, vhodně doplní každý interiér. A čeho si na dřevě ceníme nejvíce? Nedocenitelný je jeho přírodní vzhled, přirozená krása, dlouhá životnost a nesmrtelnost – vždyť dřevo v interiéru vydrží celé roky, dokonce desetiletí. Dřevo navíc „dýchá“, z poctivého dřevěného masivu se při vhodné povrchové úpravě neuvolňují škodliviny. Nikdo navíc nemůže popřít, že interiér, ve kterém převažují dřevěné doplňky působí přirozeně hřejivě, „teplo domova“ ale není pouze zdánlivé – dřevo je zároveň dobrým tepelným izolantem!

Dveře Czech Door můžete mít takřka z každé dřeviny

Všechny pozitiva dřeva v sobě skrývají poctivé dřevěné dveře Czech Door. V nabídce je téměř sto základních typů ze všech dřevin jehličnatých a listnatých stromů – smrkové dveře, dubové dveře, bukové dveře, jasanové dveře, dveře z modřínu nebo borovice. Barevnost a zpracování přitom závisí jen na vašem přání. Při zpracování se přitom dbá na každý detail. Moderní technologie a špičková kvalita použitých materiálů je základem úspěchu. Povrchová úprava dveří Czech Door je prováděna laky na vodní bázi, voskováním, olejováním nebo mořením do zhruba 20 odstínů.

DŘEVINY_VŠE

Czech Door nabízí romantické rustikální dveře i trendové designovky z dřevěného masivu!

Ale teď k samotným dveřím. Co od dveří Czech Door v naší nabídce můžete čekat? Vyberte si z několika produktových řad. Je nutno říci, že každá má co nabídnout a každá uspokojí zcela jinou skupinu zákazníků. Ztělesněním moderního minimalistického designu jsou dveře řady G, které upoutají svojí jednoduchostí a krásou dřevěné kresby – můžete si vybrat, zda preferujete dveře s vertikálním nebo horizontálním směrem dřevěných vláken. Vybírat si můžete ale i z dřevěných dveří, které nabízejí něco zcela odlišného, a to romantický rustikální vzhled. Bohatě zdobené profily dveřních vlysů, profilované výplně, výrazná kresba, to i další prvky dělají z dveří CZECH DOOR perfektní doplněk každé rustikální dřevostavby či nostalgicky zařízené chalupy.

interierove-dvere-masiv  Dveře borovice  interierove-dvere-masiv

Od roku 2013 se Czech Door orientuje i na tuzemský trh

Výrobce Czech Door působí na trhu již od roku 1991. Zatímco ve svých počátcích zásoboval již evropský trh – vyvážel své vysoce kvalitní dveře do Německa, Rakouska, Švýcarska, Dánska, Holandska a Ruska, u nás příliš známý nebyl. Od roku 2013 ale pronikla firma Czech Door se svými dveřmi a zárubněmi velice úspěšně i na náš trh. V současné době najdete výrobní podnik Czech Door a. s. v průmyslové zóně u Starých Prachatic na jihu Čech – jsme hrdí, že můžeme firmu czech door zastupovat pro Prahu a střední Čechy. Přijďte se podívat do našeho showroomu kde máme vystavené veškeré dřeviny 🙂

czech door logo

Každé dřevěné dveře jsou originál. Vsaďte na nadčasový design a objevte kouzlo skutečného dřeva s dveřmi Czech Door!

Showroom - Praha - dřevěné dveře

Showroom – Praha – dřevěné dveře